TV-meubel op maat

Gaat u een TV-meubel op maat laten maken? Goede keuze! Wij helpen u bij het ontwerpen van een passend TV-meubel. Deze moet natuurlijk op een perfecte plek in de woonkamer komen. Of misschien wel in de slaapkamer? Als u een TV-meubel op maat laat maken wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit hout en materialen. Het moet tegen een stootje kunnen maar vooral erg stevig zijn. Zeker als u dit TV-meubel gaat laten zweven. Staat u nog aan het begin van een idee? Dan werken we dit samen uit tot een prachtig ontwerp.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Projecten

Een selectie van ons werk

Voordelen van een op maat gemaakt TV-meubel

Alle kabels die u vanaf de bank ziet. Het apparatuur wat open en bloot staat en stof vangt.  DVD-spelers, wifi-modems, gameconsoles en TV-ontvangers. U wilt het niet zien als u in uw stoel zit te relaxen. Een op maat gemaakt TV-meubel is hier de oplossing van. Dit meubel gaat er precies uitzien zoals u wilt. Het past perfect op die onhandige plek. En het zorgt ervoor dat u geen één zwarte kabel meer ziet.

Inspiratie voor een houten TV-meubel op maat

U zou het niet denken maar ook met een houten TV-meubel kunt u veel kanten op. Bedenk eerst maar eens de plek voor in huis. Komt dit meubel op de slaapkamer, in de woonkamer of op de logeerkamer? Gaat u voor een zwevend of staand TV-meubel? Wordt het een lage kast of vindt u een inbouwkast met ruimte voor de televisie fijner? En dan heeft u nog keuzes te maken over de stijl van het TV-meubel. Gaat u voor massief hout of wilt u het luchtiger houden en kiest u voor MDF met notenfineer? De grepen van dit meubel zeggen ook veel over de stijl. We blijven het zeggen: alles wordt gemaakt naar uw wens.

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.