Proces

Is het van hout? Dan maken wij het voor u!

Proces in stappen

De kennismaking

Uw wensen omzetten in een schets

Offerte

Altijd op maat gemaakt

Werkovereenkomst

Een samenwerking met vertrouwen

Aan de slag

Uw idee omzetten in een prachtig meubel

Plaatsing

Door de juiste voorbereiding verloopt deze dag soepel

De kennismaking

Uw wensen omzetten in een schets

Afhankelijk van het soort project gaan we op locatie of op ons kantoor uw wensen bespreken. Bij een idee dat nog aan de startlijn staat, helpen wij u dit vorm te geven door onze ideeën en kennis te delen. Met voorbeelden van soorten hout, de beste afmetingen of het soort stijl en advies over nabewerking. We beginnen met schetsen en stoppen niet totdat alle wensen samenkomen in de eindschets.

Als u al een duidelijk beeld heeft van het ontwerp, schaven we het hier en daar bij tot het 100% naar wens is.

"

Offerte

Altijd op maat gemaakt met de beste kwaliteit

De ideeën en de eindschets (3D) die bij de kennismaking zijn ontstaan, voegen wij toe aan de offerte. Deze is op maat gemaakt, inclusief alle wensen en de beste kwaliteit materialen.

Binnen 14 dagen heeft u de offerte binnen en beslist u of dit is wat u zoekt.

"
k

Werkovereenkomst

Een samenwerking met vertrouwen

Om de verwachtingen duidelijk te hebben en precies te weten waar we aan toe zijn, tekenen we de werkovereenkomst. De algemene voorwaarden van de branchevereniging CBM zijn daarin opgenomen. De garanties, kwaliteitswaarborging en opleverdatum vindt u hier snel in terug. Daarna gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

"

Aan de slag

Uw idee omzetten in een prachtig meubel

Een belangrijk onderdeel is communicatie. Voordat wij aan de slag gaan, delen we eerst onze planning over het werk in de werkplaats, de bewerking en de plaatsingsdatum met u. Nu weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer uw droommeubel thuis geplaatst wordt. 

De materialen zijn binnen en de zaag gaat aan. Terwijl wij hard werken aan het samenbrengen van uw wensen, nodigen we u uit om een kijkje te nemen en vertellen wij u meer over het proces.

"

Plaatsing

Door de juiste voorbereiding verloopt deze dag soepel

Zonder nabewerkingen proberen we het nieuwe meubel binnen 1 dag te plaatsen. Het voormonteren in de werkplaats zorgt ervoor dat er tijdens het plaatsen geen onvoorziene situaties ontstaan. De plaatsing is pas klaar als we allebei tevreden zijn met het eindresultaat.

Volg ons op Instagram

Contact

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.