Over ons

Over ons

Een ervaren interieurbouwer met een enorme passie voor maatwerk. Dat hij het liefst met zijn handen werkt, ziet u terug in zijn hele jeugd. Van een opleiding volgen op het Hout- en Meubileringscollege tot eigen werkplaats op jonge leeftijd waar hij zijn passie verder heeft ontwikkeld. 

Na zijn opleiding heeft Job direct ervaring opgedaan door in loondienst aan de slag te gaan. Werken in de werkplaats, monteren en ingevlogen worden door buitenlandse klanten om op locatie wekenlang aan uitdagende projecten te werken. Verantwoordelijkheid en kwaliteit zijn twee belangrijke punten geweest. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat Job oplossingsgericht is, meedenkt met de klant en precies weet waar zijn passie ligt. Vanuit daar is in 2018 Hellinga Interieurbouw ontstaan.

Passie en werkwijze

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk. 

Wij denken in mogelijkheden en adviseren u als dit nodig is. Samen voor kwaliteit gaan staat bovenaan bij ons en dit ziet u terug in onze manier van werken. Wij leveren alleen het beste van het beste. We staan ervoor open om mee te denken over extra wensen en zijn pas tevreden als u dit ook bent. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit zodat er straks interieur op maat in uw huis staat en u hier ontzettend blij mee bent.

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.