Meubelmaker Amersfoort

Als u zoekt naar uniek en op maat gemaakte meubels dan moet u bij een meubelmaker zijn. Hellinga Interieurbouw is opgezet door meubelmaker Job. Hij werkt vanuit een passie voor maatwerk en hout. Door het gebruik van diverse soorten hout en materialen zijn de meubels stuk voor stuk prachtig. De hoge kwaliteit van deze materialen en de tevredenheid van u als klant zijn het belangrijkst. Voor hem is het de kunst om als meubelmaker precies te maken wat u in gedachten heeft.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Volg ons op Instagram

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Hellinga Interieurbouw

In zijn meubelmakerij laat hij u graag het proces zien van uw nieuwe meubel. Woont u in de omgeving van Soest? Kom dan langs in de werkplaats om te kijken hoe uw idee wordt omgezet naar een tastbaar meubel.

Meubels maken van hout

Alles wat u voor ogen heeft, maken wij. We specificeren ons tot hout en dit is ook onze expertise. Het lijkt alsof de mogelijkheden van hout en materialen beperkt zijn. Maar niets is minder waar. De kans is groter dat u haast geen keuze kunt maken omdat er zoveel prachtige opties zijn. Wij vertellen u hier graag meer over.

Meubelmaker Job en zijn projecten

Unieke keukens, grote inloopkasten voor in de slaapkamer of een zwevend TV-meubel voor in de woonkamer. Bedenk het zo speciaal als u wilt, de meubels van hout worden alles behalve standaard. Het mooiste aan het werk van Job, is dat hij maatwerk levert. Dus ook helemaal zoals u het wilt. 

Job heeft al veel wensen vervuld. Kledingkasten met schuifdeuren en spotjes die gaan branden als u de deuren opent. Ingebouwde wandkasten voor in de keuken. Een perfect passend bureau voor in een kleine kamer. Kom met uw idee naar Job, maak er samen een prachtig ontwerp van en uw wensen worden vervuld.

Merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.