Los meubilair

Salontafels, een excentrieke houten stoel, bijzettafels en een unieke kruk. ‘Is het van hout gemaakt? Dan maken we het voor u!’. Heeft u een houten meubel in gedachten maar vindt u niet precies dat wat u zoekt? Hier helpen wij u bij. Een houten meubel wat precies volgens uw wensen en smaak is. De materialen voor dit houten meubel zijn van de beste kwaliteit. Elk detail wordt perfect afgewerkt en de keuze in houtsoorten is groot. U gaat nog jaren van dit op maat gemaakte houten meubel genieten.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Projecten

Een selectie van ons werk

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.