Kledingkast op maat

Voor een op maat gemaakte kledingkast bent u bij Hellinga Interieurbouw aan het juiste adres. Doordat wij alles op maat maken, is elke kledingkast anders. Met deze op maat gemaakte kasten geeft u de slaapkamer een unieke toevoeging. Bij het maatwerk gebruiken we altijd materialen van het beste kwaliteit zodat u er jarenlang van kunt blijven genieten. De keuze in houtsoorten en materialen is groot en elke kast wordt tot in het kleinste detail afgewerkt.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Projecten

Een selectie van ons werk

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Voordelen als u een kledingkast op maat laat maken

De kleding die u elke dag draagt, elk seizoen verandert en vervangt als het te oud is. Daar wilt u zo zuinig mogelijk op zijn en dit goed opbergen. Naast dat niet elk huis hetzelfde is waardoor er geen standaard kledingkast in past, zijn er nog meer voordelen van het op maat laten maken van dit meubel. Iedereen heeft een verschillende hoeveelheid kleding, accessoires, schoenen en hoeden. Wij maken van deze kasten maatwerk. Het past precies in de gewenste kamer en heeft genoeg ruimte om de kleding in op te bergen. Is er een schuine wand die voor onbruikbare ruimte zorgt? Grote kans dat hier geen standaard kledingkast past. Een kledingkast op maat laten maken is nu de juiste oplossing. En u heeft er daardoor ook nog eens lang plezier van.

Inspiratie voor een inbouwkledingkast op maat

Van schuifdeuren en klapdeuren tot hoge en lage kasten. Met een aparte schoenenkast of speciale plek voor uw hoeden of accessoires. Met led-verlichting zodra u de deuren opent en spiegels op de deuren voor een ruimtelijk effect. Gaat u voor het gebruik van roedes of legplanken? Laat u de kast in dezelfde kleur als de wand sauzen? Zelfs in de grepen heeft u genoeg keuze. Een handvat van bijvoorbeeld metaal, hout of zelfs leer. Met een op maat gemaakte kledingkast kunt u alle kanten op.

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.