Keuken op maat

Hellinga Interieurbouw helpt u bij het kiezen van keukens op maat. Deze richt u, net als de rest van het huis, in naar uw eigen smaak. Als u een keuken op maat laat maken, gaat dit volgens uw wensen met materialen van topkwaliteit. Elke keuken wordt tot in perfectie afgewerkt. De keuze uit houtsoorten en materialen is eindeloos en doordat wij op maat werken, staat er straks een unieke keuken in uw huis.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Projecten

Een selectie van ons werk

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Voordelen van een keuken op maat laten maken

Een keuken ziet er in elk huis anders uit. De grootte, de indeling en ga zo maar door. Bij het ontwerpen van een op maat gemaakte keuken zit veel vrijheid. Ondanks de oneindige keuze uit materiaal bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Op maat gemaakte keukenkasten in uw keuken is een must have als dit de favoriete plek in huis is. Stelt u zich eens voor dat u deze ruimte precies kunt indelen zoals u dit prettig vindt. Helemaal volgens uw stijl, met kleuren die u mooi vindt, met de ruimte die nodig is en de hoogte van de keukenkasten die u zelf bepaalt. De stijl ziet u terug tot in het werkblad. Verwerk bijvoorbeeld een houten werkblad in uw keuken op maat.

Inspiratie voor een luxe keuken op maat

De wensen die u heeft kunnen tot in detail worden verwerkt. Denk aan een zwarte ombouw bij een moderne keuken en zwevende planken boven het werkblad. Bent u helemaal weg van een houten werkblad in een luxe keuken op maat gemaakt? Droomt u van een landelijke keuken met perfecte keukenkasten waar u al het kookgerei in kwijt kunt?
Alles kan op maat gemaakt worden, precies zoals u in uw hoofd heeft en hoe u dit belangrijk vindt. Een op maat gemaakte keuken ontwerpen gaat dus veel verder dan alleen het soort hout en de handvaten. Gelukkig maar, want nu wordt deze ruimte gevuld met een keuken op maat gemaakt, 100% met uw stijl.

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.