Kastenwand op maat

Een op maat gemaakte kastenwand kunt u op verschillende plekken in uw huis neerzetten. In een onhandige hoek die eigenlijk onbruikbaar is. Een kastenwand op maat laten maken voor in de woonkamer omdat u de ruimte optimaal wilt benutten. Wat u ook wilt, het wordt naar wens gemaakt. Op maat en dus uniek. De materialen die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit en elk detail van de kast wordt afgewerkt. De keuze uit houtsoort, materialen en bewerking is groot. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en zijn we pas tevreden als u dat bent met het meubel.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Projecten

Een selectie van ons werk

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Voordelen van een kastenwand op maat laten maken

Dat zijn belangrijke pluspunten. Een kast op maat laten maken is ideaal voor iedereen die onbruikbare plekken wil benutten. Het ontwerpen van een kastenwand geeft u de mogelijkheid om het zo in te delen dat alle sentimentele spullen erin passen. Elk huis is anders ingedeeld. Daarom passen sommige standaard meubels niet qua stijl of grootte. Door een houten meubel op maat te laten maken, kiest u voor een perfect passend meubel. Er zijn opties om de meubels in dezelfde kleur te laten spuiten als de muren en het daardoor nog meer één geheel te laten zijn.

Inspiratie voor een wandkast op maat

Veel inspiratie kunnen wij hierover met u delen. Een kast wordt helemaal zoals u het wilt. De grootte van alle vakken, de kleuren, de bewerking per vak en de keuze tussen dichte en open vakken. Een inbouw wandkast helemaal op maat gemaakt voor in die ene hoek die u veel beter kunt gebruiken. Een kastenwand voor het servies in dezelfde kleur als de bank of een buffetkast in de keuken met een knallende kleur. Wilt u spotjes in de inbouw wandkast of gaat het licht branden zodra u een deur opent? Uw wensen staan bij Hellinga Interieurbouw bovenaan.

Laat u zich ook inspireren over de keukens, badkamermeubels en het losse meubilair? De mogelijkheden van op maat gemaakte meubels gaan gewoon verder.

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.