Kantoorinrichting op maat

Een kantoor kan de plek zijn waar meer tijd doorgebracht wordt dan thuis. Daarom is het belangrijk dat uw werkplek wordt ingericht helemaal naar eigen smaak, waar u zich prettig bij voelt. Een uniek bureau of een handige wandkast. Hellinga Interieurbouw maakt alles op maat, exact zoals u in gedachten heeft. De materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor dit nog een lange tijd meegaat. Of u nu gaat voor een bureau van massief eiken met unieke poten of een wandkast van MDF-plaatmateriaal met speciale bewerking. De op maat gemaakte houten meubels zijn 100% naar uw wensen.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Projecten

Een selectie van ons werk

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Voordelen van op maat gemaakte kantoorinrichting

Als u aan het werk bent, wilt u zich bijna thuis voelen op deze plek. Het is ook belangrijk dat dat alles georganiseerd is en daarnaast past bij u en uw bedrijf. Hoe gaaf is het als u net als thuis, uw kantoor helemaal kunt inrichten zoals u zelf wilt? Met op maat gemaakte kantoorinrichting gaat u zich echt prettig voelen op deze plek en gaat u een stapje verder door niet te kiezen voor standaard inrichting. Wat denkt u van een speciaal bureau? Een uniek exemplaar die alleen u als eyecatcher op kantoor hebt staan? Door op maat gemaakte meubels straalt u iets bijzonders uit. Het is anders dan anders.

Inspiratie voor een houten bureau op maat

Een bijzonder bureau, op maat gemaakt. Wat uw ogen zien, maken wij. Het lege kantoor wilt u opvullen met stijlvolle meubels maar het bureau mag eruit springen. Dan kiest u natuurlijk voor een op maat gemaakt houten bureau. Een uniek en speciaal exemplaar. Een blad van massief eikenhout of met notenfineer. Onder het bureau staan poten van een ander houtsoort dan het blad. Of u laat dit weg en kiest voor een zwevend bureau om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Al uw wensen gaan wij verwerken tot een prachtig meubel.

Merken

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.