Interieurbouw Den Dolder

Hellinga Interieurbouw maakt alles van hout op maat. Elk ontwerp is mogelijk, als het maar van hout is. Landelijk, modern of juist klassiek. Speels of strak. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Zoekt u een nieuwe wandkast van een speciaal soort hout voor in de woonkamer en heeft u specifieke eisen voor de indeling? Of wilt u een op maat gemaakte kledingkast met precies afmetingen die voor uw huis handig zijn?

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Volg ons op Instagram

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Hellinga Interieurbouw

Met passie wordt er aan alle wensen voldaan en het ontwerp wordt helemaal zoals u voor ogen heeft. Wij luisteren naar u en geven specialistisch advies. We nemen u mee in de schetsen en maken de ideeën die u heeft, concreet. Met een definitieve schets krijgt u een goed voorproefje van het meubel op maat. Tijdens het uitwerken van dit ontwerp bent u welkom om te komen kijken hoe het ervoor staat en ons alle vragen te stellen die u heeft.

Maatwerk interieur voor binnen

In huis of op kantoor zijn er veel mogelijkheden voor meubels op maat. En dat is maar goed ook. Een meubelstuk dat helemaal naar wens is en precies past in het bestaande interieur. Het wordt gemaakt zoals u dat wil en matcht met uw eigen smaak. Hellinga Interieurbouw maakt gebruik van diverse soorten hout zodat er altijd één is die u aanspreekt. De hoge kwaliteit van het hout zorgt ervoor dat u nog lang kunt genieten van de op maat gemaakte meubels.

De mogelijkheden van interieur op maat

Zoals u vast eerder hebt gezien, zijn er opties in overvloed. Hoe fantastisch is het dat u geen genoegen hoeft te nemen met een standaard televisiekast. Alle opties bepaalt uzelf. Van houtsoort tot handgrepen of manier van de bevestiging aan de muur zoals een zwevend TV-meubel. Dit is nog maar een klein aantal opties die u krijgt. Er zijn in ieder geval genoeg voordelen op te noemen om te kiezen voor interieur op maat.

Merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.