Interieur op maat Breukelen

Hellinga Interieurbouw maakt al het interieur op maat. Als het maar van hout is, dan is elk ontwerp mogelijk. Kies voor een moderne stijl met strakke uitstraling of een landelijke stijl met het gevoel van een buitenleven. Er zijn nog veel meer mogelijkheden dan deze. Wilt u nieuwe keukenkasten die perfect matchen met die groene tint in de rest van uw huis? Voor een unieke uitstraling voegt u bijvoorbeeld noten fineer toe. Dit zorgt voor een prachtige zachte glans, met in het hout een fijne nerf.

Waarom Hellinga Interieurbouw

N

Wij verzorgen het ontwerp en de productie van interieurs

N

Ruime kennis van technieken en materialen

N

Eigen werkplaats met alle moderne technieken

N

Eén aanspraakpunt gedurende het ontwerp- en productieproces

N

Duurzaam maatwerk met liefde voor het vak

Maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten. De eindeloze opties van maatwerk en 100% voldoen aan de wensen. Als interieurbouwer starten met alleen een idee of schets, dit uitbouwen naar het perfect op maat gemaakte meubelstuk en afleveren bij een tevreden klant. Daar zit de passie voor ons werk.

Volg ons op Instagram

Reviews

Een echte vakman die zijn werk goed verstaat. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit.

G. van Duinkerken

Marcelina Probst

Angelique Schaafsma

Hellinga Interieurbouw

Om tot een definitieve schets te komen, luisteren wij naar al uw wensen. We delen ideeën en advies vanuit passie om zo samen tot een duidelijk ontwerp te komen. Op de laatste schets ziet u al hoe het interieur op maat eruit gaat zien. Als het in de werkplaats gemaakt wordt, bent u van harte welkom om te kijken hoe dit in zijn werk gaat.

Interieur kasten op maat

Deze kasten zijn op allerlei plekken in huis of zelfs op kantoor te plaatsen. Maar heeft u al gedacht aan het uiterlijk en de stijl van deze kasten? Op maat gemaakt. Dat betekent helemaal naar uw wens. De afmetingen van de kast, de kleur, het soort materiaal en de bewerking. Kiest u voor een hoge kast met klapdeuren? Of voor een lage kast met lades en een greeplijst. Deze op maat gemaakte kast kunt u zo ontwerpen dat er plek is voor al uw accessoires. Voeg spiegels toe op de deuren, zodat het ruimtelijker oogt.

Interieur is maatwerk

Uw huis is de plek waar u waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt. Waar u familie en vrienden uitnodigt. Een plek die u lief is. Dan moet dit er natuurlijk helemaal uitzien zoals u wilt. Bij standaard meubels is dit niet altijd het geval en daarnaast is het ook altijd nog maar de vraag of de afmetingen geschikt zijn voor de ruimtes in uw huis. Als u een keuken op maat laat maken dan is dit tot in de centimeter passend. Bij het laten ontwerpen van een wandkast, krijgt dit alle opbergruimte die u nodig heeft. Wilt u een zwevende televisiekast zodat u alle ruimte optimaal kunt benutten? Of een bureau voor het kleine kantoor op zolder? Maar wel met de handige lades die niet onnodig veel ruimte innemen?

Dat zijn de voordelen van interieur op maat laten maken. Het wordt gemaakt naar uw wensen.

Merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u naar interieurbouwers met echte passie voor maatwerk? Die pas tevreden zijn als u dit bent? Of iemand die samen met u het idee voor een meubelstuk verder ontwikkelt tot een ontwerp waar u niet meer omheen kunt? Stuur ons een e-mail met uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.